Ens apassiona el que fem

Som un equip de persones apassionades pel que fem. Podràs treballar en un ambient professional, altament qualificat, formant part d´una empresa moderna orientada a cobrir les teves necessitats professionals i personals.

Posem passió i constància en tot allò que fem. Promovem el coneixement perquè et desenvolupis professionalment en un entorn on la companyonia i la cooperació són el motor per assolir els nostres objectius.

Descobrim i reunim el millor talent digital tant pel nostre equip com per les millors marques i empreses del seu sector.

Imagen
Imagen decorativa

Les nostres Vacants

.NET Developer
Barcelona, Remoto, Zaragoza
Business Development Manager
Remoto
IT Ops Engineer
Remoto
Angular Developer
Remoto
Java developer (Microservicios)
Remoto
Imagen
Únete
Imagen
Aktios
Què oferim si treballes en aktios:
Imagen
 IconFormacion.png
Formació

T'ajudem a ampliar els teus coneixements. Oferim un pla de formació personalitzat per al teu desenvolupament i el teu creixement professional dins empresa.

Imagen
 IconHorario.png
Horari flexible

Ens preocupem per la teva conciliació personal. Flexibilitzem l'hora d'entrada i l'hora de sortida perquè puguis adaptar lliurement el nostre horari a la teva vida.

Imagen
 IconTeletrabajo.png
Teletreball

Ens agrada la tecnologia i estimem fer-la servir. Pots treballar des d'on et trobis millor i pots venir a la nostra oficina quan vulguis. Sigues lliure per escollir.

Imagen
 IconRetribucion.png
Retribució flexible

Oferim diferents beneficis per a tota la nostra plantilla: xec guarderia, assegurança mèdica privada, targeta transport, xec restaurant, gimnàs, etc.